Webinaarisarja

04
Jul
Värjäripäivien tilalla webinaarisarja 2021
Värjäripäivien tilalla webinaarisarja 2021
  • Sari
  • 0 Views
  • 0 Kommenttia
  • Ei tageja

Värjärikilta oli kevättalvella valitettavasti toistamiseen tilanteessa, jossa hallitus joutui päättämään, ettei Värjäripäiviä voida riittävän turvallisesti järjestää. Halusimme kuitenkin tarjota jäsenille jotain, joka ylläpitää värjäyskipinää ja kenties saa uusiakin kipinöitä aikaan. Koska toteutus oli tehtävä etäyhteyksin, päädyimme webinaarisarjaan, jota voi seurata ja johon voi osallistua vaikka sieltä oman värjäyspadan ääreltä. Ja jos alkuperäinen lähetysaika ei kalenteriin istu, webinaari jää tallenteena katsottavaksi kuukauden ajaksi. Webinaarisarja jatkuu heinäkuusta marraskuuhun, lähtökohtaisesti kuukauden ensimmäisenä torstai-iltana.

Webinaarisarja alkoi 1.7.2021. Ensimmäisen webinaarin voi katsoa tallenteena 1.8.2021 saakka. Jäsenet löytävät linkin Jäsenille-osiosta.

Ensimmäisen webinaarin sisältö:
– puheenjohtaja Terhikki Mäkelä esittelee webinaarisarjan
– vuoden 2019 Vuoden Värikäs Seija Lahtinen johdattaa luonnonvärjäyksen perusteisiin
– Terhikki referoi Päivi Hintsasen ohjeita aloitteleville värjäreille
– Terhikki esittelee Vuoden värikasvin, lepän

Olen värjäyskärpäsen puraisema käsityön harrastaja Lappeenrannasta. Värjännyt olen kesän 2013 Värjäripäivistä lähtien. Hallituksen jäsenenä ylläpidän näitä sivuja, killan Instagramia ja Twitteriä sekä Luonnonvärjärit-Värjärikilta -ryhmää Facessa. Osallistun myös uutiskirjeen ja Värillä-lehden tekoon. Häärään myös Etelä-Karjalan paikallisryhmän parissa.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin