Vuosikokous 2018

Värjärikilta ry:n vuosikokous pidetään 10.3.2018 klo 12​–​13.30 Suomen Käsityön museossa, osoitteessa Kauppakatu 25, Jyväskylä.​ Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Kutsu on lähetetty jäsenille sähköpostitse 30.1.2018.

Ennen kokousta on mahdollista tutustua Toivolan vanhaan pihaan osoitteessa Cygnaeuksenkatu 2.​ Pihalla aukeaa klo 10 Käsityöläismuseo, jolla on tiloja Kuparisepän talossa ja Puusepän talossa. Niissä on opas paikalla. Myös Sparvin talossa sijaitseva Museokauppa aukeaa klo 10. Pihalla on putiikkeja, mm. Lankakauppa TitiTyy.

Klo 11 meille on sovittu omakustanteinen lounas pihan Kahvila Muistossa. Lounas on varattava ilmoittautumisen yhteydessä.

Vuosikokous alkaa klo 12 Suomen Käsityön museossa, osoitteessa Kauppakatu 25​. Sisäänpääsy museoon ja näyttelyyn on vuosikokousväelle ilmainen.

Kokouksen jälkeen klo 13.30​–​14.30 on museon opastettu kierros museolehtori Raija Mannisen johdolla. Opastetun kierroksen jälkeen, n. klo 14.30 Värjärikilta tarjoaa kahvit museon tiloissa.​ Museo on auki klo 18:aan saakka​, joten näyttelyihin ehtii tutustua rauhassa. Museossa on silloin meneillään monia vaihtuvia näyttelyitä, mm. Ulla Pohjolan ja Kaija Poijulan Memento-näyttely, osa Helsingissä olleesta Pistot-näyttelystä sekä Sointuja sikarilaatikoista -näyttely. Myös alakerran museokaupassa kannattaa piipahtaa.

Kahvittelun lomassa voi tehdä itselleen kaulakorun Taito Shopin korupaketista, jonka hinta on 5 €. Taito Shopin edustaja auttaa alkuun ja korun ehtii tehdä valmiiksi tunnissa. Korupohja on puinen alusta, jossa on reikiä ristipistoja varten. Korua varten voi ottaa mukaan omia värjättyjä lankoja, mutta kaikki tarvikkeet löytyvät kyllä paketista.  Taito Shop on museon naapurina, ja se on auki klo 15 saakka.

Vuosikokoukseen ja lounaalle pyydämme ILMOITTAUTUMAAN viimeistään torstaina 1.3. osoitteeseen info(at)varjarikilta.fi. Mainitse ruoka-aineallergiat. Voit myös ilmoittautua pelkästään vuosikokoukseen osallistumatta lounaalle.

Tervetuloa​ ​viettämään​ ​värikästä​ ​päivää​ ​Jyväskylään!

Olen värjäyskärpäsen puraisema käsityön harrastaja Lappeenrannasta. Värjännyt olen kesän 2013 Värjäripäivistä lähtien. Hallituksen jäsenenä ylläpidän näitä sivuja, killan Instagramia ja Twitteriä sekä Luonnonvärjärit-Värjärikilta -ryhmää Facessa. Osallistun myös uutiskirjeen ja Värillä-lehden tekoon. Häärään myös Etelä-Karjalan paikallisryhmän parissa.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin