Page title

08
Feb
Siperialaisten taitajien työpajat 7-8.3.2014
Siperialaisten taitajien työpajat 7-8.3.2014
  • pihla
  • 20 Views
  • 0 Kommenttia
  • Ei tageja

Ilmoittautuminen Luihin ja ytimiin – näyttelyn yhteydessä pidettäviin työpajoihin on alkanut. Pajoja ohjaavat taimyrilaiset luu- ja nahkatöihin erikoistuneet taiteilijat.

Kyseessä on ainutkertainen mahdollisuus tutustua Siperian alkuperäiskansojen luu- ja nahkatyöosaamiseen. Tästä kantsii kertoa kaverillle tai osallistua ihan itte! Pajojen ärjestäjänä toimivat Suomen käsityön museo, Taitokeskus ja jyväskyläläinen taiteilijaryhmä. Interesting workshops in Craft Museum of Finland: working with reindeer skin & bones. Lisätiedot ja ilmottautuminen tämän linkin kautta

Toimin Värjärikillan sivuston ja Facebookin ylläpitäjänä ja kuulun killan hallitukseen. Työkseni toimin suunnittelijana ja toteutan verkkosivustoja ja verkkokauppoja, markkinointimateriaaleja ja kanpanjoita ja kaikkea mitä nyt tähän verkkomediaan liittyy. Värjään kasveilla, sienillä ja muillakin luonnon väriaineilla. Toivoisin oppivani tunnistamaan verihelttaseitikin =). Iloiset yllätykset olen saanut punajuurella käyttämisemenetelmällä ja kantokäävällä.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin