Ajankohtaista

06
Apr
Kuulumisia Värjärikillan hallituksen kokouksesta
Kuulumisia Värjärikillan hallituksen kokouksesta
  • Sari
  • 0 Views
  • 0 Kommenttia
  • hallitus . Värillä-lehti . värjärikilta . Värjäripäivät .

Killan hallitus kokoontui tiistai-iltana työstämään Värillä-lehden kevään numeroa ja tulevan kesän Värjäripäivien sisältöä. Aivan kaikki eivät päässeet fyysisesti paikalle, mutta tuttuun tapaan otimme käyttöön myös tekniikan, jotta yksi jäsen pääsi tunnelmaan ja suunnitelmiin mukaan Skypen välityksellä.

Värillä-lehden kevään numeron suunnittelu alkaa olla jo loppusuoralla. Perinteiseen tapaan kevään numeroon on tulossa kesän Värjäripäivien ohjelma kurssikuvauksineen. Kurssitarjotinkin on jo hyvässä mallissa. Jäsenten toiveita on kuunneltu, ja tarjonnassa on paljon erilaisia värjäyskursseja, joissa riittää valinnanvaraa niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Tuskin maltan odottaa, mitä esimerkiksi aurinko-, jää- tai ekovärjäyskursseilla tapahtuu.

Värillä-lehti tupsahtaa postilaatikkoihin toukokuun loppupuolella ihan oikeana aitona käsinkosketeltavana lehtenä. Lehti sisältää myös jäsenmaksuohjeet. Maksuahan hieman korotettiin vuosikokouksessa jäsenten ehdotuksesta, ja tämän korotuksen turvin saamme lehden painettua ja lähetettyä myös syksyllä jäsenille kotiin.

Lehti sisältää myös ilmoittautumisohjeet Värjäripäiville, ja ilmoittautumaan pääsee heti kesäkuun alusta alkaen.

Mukavaa kevään ja lehden odotteluaikaa kaikille!

Olen värjäyskärpäsen puraisema käsityön harrastaja Lappeenrannasta. Värjännyt olen kesän 2013 Värjäripäivistä lähtien. Hallituksen jäsenenä ylläpidän näitä sivuja, killan Instagramia ja Twitteriä sekä Luonnonvärjärit-Värjärikilta -ryhmää Facessa. Osallistun myös uutiskirjeen ja Värillä-lehden tekoon. Häärään myös Etelä-Karjalan paikallisryhmän parissa.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin