JÄSENEKSI

Jäseneksi?

Yhdistyksen jäseniä yhdistää kiinnostus luonnonväreihin: värjäystekniikoihin, värien historiaan ja ekologisuuteen. Innostunutta ja osaavaa jäsenistöä on ympäri Suomen. Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet!

Tule mukaan killan toimintaan omien kehittämisideoittesi kanssa. Mitä enemmän materiaalia, sen parempi liemi! Kysy lisätietoja Värjärikillan toiminnasta ja liity värikkääseen joukkoomme!

Jäsenmaksu on 35 € (päätoimiset opiskelijat 20 €).

Jäsenmaksulla saat kahdesti vuodessa ilmestyvän Värillä-lehden ja jäsenkirjeet sekä jäsenille neuvoteltuja vaihtelevia alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Jäsenmaksu maksetaan Värjärikillan tilille käyttäen henkilökohtaista viitenumeroa. Lähetämme sinulle sähköpostia, jonka yhteydessä saat tilinumeron ja oman viitenumerosi.

Huom. Jos et kuule meistä kahteen viikkoon jäsenlomakkeen täyttämisestä, tarkistathan myös roskapostikansiosi. Mikäli sielläkään ei ole meiltä sähköpostia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Täytä allaoleva jäsenlomake ja lähetä se napsauttamalla Lähetä-painiketta.

JÄSENHAKEMUS 

(Joudumme väliaikaisesti ottamaan jäsenhakemukset vastaan yllä olevan linkin kautta, koska sivuston lomaketyökalu ei tällä hetkellä toimi.)

HUOM! maaliskuun 17. päivän jälkeen jätetyt jäsenhakemukset eivät ole tallentuneet tai välittyneet eteenpäin.

[ninja_forms_display_form id=2]

sivukuva