DipDay 2.9

19
Jul
DipDay 2.9
DipDay 2.9
  • pihla
  • 0 Views
  • 0 Kommenttia
  • Ei tageja

Kaikki värjärit hoi! ’Virallinen’ DipDay (Dye In Public Day) on joka vuosi 2.9. Toivomme, että tapahtumia järjestettäisiin mahdollisimman paljon nimenomaan tuona päivänä – mutta tapahtumia voi järjestää myös muulloin ko. viikolla, sekä sitä edeltävänä ja seuraavana viikonloppuna: tänä vuonna siis 30.8. – 7.9. välisenä aikana.

Toivomme, että mahdollisimman moni saisi värjäyspatansa esiin ja ehkä voisi pitää ovensa avoimena myös kaikille kiinnostuneille! Oman värjäystuokion tai tapahtuman ilmoittaminen DipDay-sivuille on helppoa!

Tapahtuman voi ilmoittaa  Dipday Facebook-sivulla tai twitterissä (hashtag #dipday2014). Olisi mahtavaa, jos jälkeenpäin voisit lähettää meille blogiin muutamia kuvia ja/tai kirjoittaa muutaman sanasen tapahtumasta – niin saamme ajan myötä hienon DIPday-arkiston!
Lue lisää osallistumisesta

Toimin Värjärikillan sivuston ja Facebookin ylläpitäjänä ja kuulun killan hallitukseen. Työkseni toimin suunnittelijana ja toteutan verkkosivustoja ja verkkokauppoja, markkinointimateriaaleja ja kanpanjoita ja kaikkea mitä nyt tähän verkkomediaan liittyy. Värjään kasveilla, sienillä ja muillakin luonnon väriaineilla. Toivoisin oppivani tunnistamaan verihelttaseitikin =). Iloiset yllätykset olen saanut punajuurella käyttämisemenetelmällä ja kantokäävällä.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin