10
Feb
Vuosikokous Turussa 11.3.2017
Vuosikokous Turussa 11.3.2017
  • Sari
  • 0 Views
  • 0 Kommenttia
  • vuosikokous .

Värjärikilta ry:n ohjelmallinen vuosikokous järjestetään Turussa lauantaina 11.3.2017 klo 11 – 17 Kulttuuritehdas MANILLAn Köysisalissa osoitteessa Itäinen Rantakatu 64.

Tilaisuus alkaa kahvittelulla, ja varsinainen kokous alkaa klo 11.30. Tällöin käsitellään sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutosehdotukset.

Kokouksen jälkeen ohjelmassa on tauko, jolloin on mahdollista lounastaa omakustanteisesti lähistöllä olevissa ruokapaikoissa.

Vuosikokouksen toiminnallinen osuus alkaa klo 14.45. Ohjelmassa on tutustumista tappikangaspuukudontaan, josta kuva alla.

Tarkempi sisältö ja varsinainen kutsu sekä vuosikokouksen esityslista löytyvät jäsenille tarkoitetusta osiosta. Nämä dokumentit on lähetetty jäsenille myös sähköpostilla.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 23.2.2017.

Lähellä olevia ruokapaikkoja ovat mm. Ravintola Laituri ja Ravintola Rantakerttu.

tappikangaspuukudontaa

Olen värjäyskärpäsen puraisema käsityön harrastaja Lappeenrannasta. Kesän 2013 Värjäripäivien peruskurssin jälkeen maailmani ei ole ollut entisellään ja värjään aina, kun siihen on pieninkin mahdollisuus :) Olen kolmatta vuotta Värjärikillan hallituksessa ja päivittelen Värjärikillan www-sivustoa, Instagram-tiliä sekä Twitteriä ja kasaan uutiskirjettä, sekä osallistun Facebook-ryhmän ylläpitoon. Häärään myös Etelä-Karjalan paikallisryhmän parissa.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin