Page title

05
Jul
Värjäripäivien valmistelut kiivaimmillaan – vielä tilaa muutamalla kurssilla
Värjäripäivien valmistelut kiivaimmillaan – vielä tilaa muutamalla kurssilla
  • Sari
  • 0 Views
  • 0 Kommenttia
  • aurinkovärjäys . ekoprint . shibori . sienivärjäys . värjärikilta . Värjäripäivät .

Värjärikillan hallitus kokoontui eilen Lepaalla ja jatkaa Värjäripäivien valmisteluja. Kursseille on ilmoittautunut 76 henkilöä joko yksittäiselle kurssille tai useammalle. Toteutumattomista kursseista on ilmoitettu maanantaina asianosaisille. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, oma kurssisi toteutuu.

Nyt odotamme opettajilta kurssikirjettä, jossa jokainen kurssilainen saa tarkemmat ohjeet mm. siitä, mitä tarvikkeita ja materiaaleja kurssilla tarvitaan. Kurssikirje lähetetään kurssilaisille ensi viikolla sähköpostissa.

Muutamia hajapaikkoja voi kysyä numerosta 0449534544 Leena Sepältä. Perjantaina 21.7. on tilaa monivärishiborissa ja punaisissa, lauantaina 22.7. ekoprintissä ja sienivärjäyksessä (ja illalla savusaunassa) ja sunnuntaina aurinkovärjäyksessä ja mikroaaltouunivärjäyksessä. Ja torstain 20.7. luentopäivään ja työpajaan otamme mukaan kaikki ilmoittautujat.

Jos siis mielit vielä Värjäripäiville, nopeus on valttia!

Olen värjäyskärpäsen puraisema käsityön harrastaja Lappeenrannasta. Kesän 2013 Värjäripäivien peruskurssin jälkeen maailmani ei ole ollut entisellään :) Olen toista vuotta Värjärikillan hallituksessa ja päivittelen Värjärikillan sivustoa, kasaan uutiskirjettä sekä osallistun Facebook-ryhmän ylläpitoon.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin