SULOisia värejä - kierrätysvärit kokeiluun

19
Oct
SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun
SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun
  • pihla
  • 1 Views
  • 0 Kommenttia
  • Ei tageja

Ullan ja Päivin yhteistyössä kokoama SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun! -opas ilmestyi joitakin viikkoja sitten. Oppaassa kerrotaan roskisvärjäyksen salat, neuvotaan musteiden ja painovärin tekeminen, viritellään intoa perinteisen pottupainon pariin ja kuvioidaan paperia – ekologisessa kierrätyshengessä! Opas on tarkoitettu yksityishenkilöiden lisäksi erityisesti opettajille ja ohjaajille: olemme iloisia, jos opastamme voidaan hyödyntää opetus- tai ohjaustoiminnassa!

Oppaamme on tehty tulostettavaksi kotiprintterillä, joko värillisenä tai mustavalkoisena. Se on jaossa Creative Commons -lisenssillä, joka sallii teoksen jakamisen, kopioinnin ja tulostamisen ei-kaupalliseen käyttöön. Siis lataa ja jaa kaverillesikin!

Lisätietoa ja ilmainen lataus onnistuu osoitteesta:
http://suloisiavareja.wordpress.com

Toimin Värjärikillan sivuston ja Facebookin ylläpitäjänä ja kuulun killan hallitukseen. Työkseni toimin suunnittelijana ja toteutan verkkosivustoja ja verkkokauppoja, markkinointimateriaaleja ja kanpanjoita ja kaikkea mitä nyt tähän verkkomediaan liittyy. Värjään kasveilla, sienillä ja muillakin luonnon väriaineilla. Toivoisin oppivani tunnistamaan verihelttaseitikin =). Iloiset yllätykset olen saanut punajuurella käyttämisemenetelmällä ja kantokäävällä.

0 Kommenttia
Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin