Kesän 2014 värjäripäivät järjestetään 24.7. - 27.7.2014 Inarissa

Kesän 2014 värjäripäivät järjestetään 24.7. – 27.7.2014 Inarissa, Nuoriso- ja matkailukeskus Vasatokassa, www.vasatokka.fi.  Osallistujien käyttöön on varattu huoneita 22€/yö. Sieltä on myös mahdollista vuokrata mökki. Jokainen osallistuja hoitaa majapaikan varauksen itse.

Vuoden värikasvi on sudenkääpä. Tuo mukanasi sudenkääpiä, jos Sinulla niitä on!

Lisätietoja seuraavassa Värillä-lehdessä.

Toimin Värjärikillan sivuston ja Facebookin ylläpitäjänä ja kuulun killan hallitukseen. Työkseni toimin suunnittelijana ja toteutan verkkosivustoja ja verkkokauppoja, markkinointimateriaaleja ja kanpanjoita ja kaikkea mitä nyt tähän verkkomediaan liittyy. Värjään kasveilla, sienillä ja muillakin luonnon väriaineilla. Toivoisin oppivani tunnistamaan verihelttaseitikin =). Iloiset yllätykset olen saanut punajuurella käyttämisemenetelmällä ja kantokäävällä.

3 Kommenttia
 1. Salla Hänninen

  Tervehdys, saisiko Värjäripäivien ohjelman ja ilmoittautumisajan ja hinnat tänne myös? Värillä -lehti tuli, mutta hävisi…

  1. Hei Salla,

   Värjäripäivien ohjelma, hinnat ja ilmoittautuminen löytyy täältä: Värjäripäivät 24.7. – 27.7.2014 Inarissa
   Ja tarkempi kuvaus kursseista: Kurssiesittelyt

 2. tarja marjeta

  Viestisi..Tulen omalla autolla Torniosta Inariin. Lähden keskiviikkona (23.7.) ja yhden pysähdyksen teen Saariselällä. Kyytiini mahtuu muutama henkilö. (3).

Jätä kommentti

You must be KirjautunutLähettääksesi kommentin